BejelentésVÍZPARTI VENDÉGHÁZ RÁCKEVÉN *** HAVE A REST guesthouse Ráckeve *** H'EVEREST Ferienhaus Ráckeve
Élvezze a vízpart varázsát!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


VÍZPARTI VENDÉGHÁZ RÁCKEVÉN 

-  SZÉPKÁRTYA ELFOGADÓHELY


Ráckeve csendes, déli horgászparadicsomában igényesen kialakított, kétszintes vendégház, kerttel, terasszal, kocsibeállóval, saját stéggel, partszakasszal önálló használatra, hosszú hétvégékre, és huzamosabb kikapcsolódásra is egy az egyben kiadó.


A dunai panorámás ház amerikai konyhával (hűtő, elektromos tűzhely, légkeverős sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép stb.) étkező és nappali résszel, kádas fürdőszobával, az emeleten pedig két hálószobával, valamint tusolós fürdőszobával rendelkezik.


A vendégház központi gázfűtéssel, emellett fatüzelésű kandallóval is téliesített, ezen kívül korlátlan INTERNET-tel és előfizetéses TV csatorna választékkal áll a családok, baráti társaságok, pihenni vágyók rendelkezésére.A kertben: BOGRÁCSHELY, KERTI GRILL, ÉTKEZŐ TERASZ.


A fotók alatt folytatjuk az ismertetést.

Baloldali menüpontban a vendégház belső tereit is megtekintheti.


  

A földszinten alapvető főzési, tálaló- és étkezési eszközökkel felszerelt, hűtő- és mosogatógéppel, elektromos tűzhellyel, mikrosütővel stb. berendezett konyha, étkező, nappali, és kádas fürdőszoba van.

Az emeleten egy duplaágyas és egy másik, négy ágyas szoba található, ezen felül mindkét szoba pótágyazható.Az emeleti előszobából tusolós fürdőszoba nyílik. Mindkét szinten található WC.A vendégházhoz étkező terasz, gondozott kert, önálló partszakasz és stég tartozik, ami a fürdőzésen kívül lehetőséget ad csónakázásra, horgászásra.
 

Ráckeve horgászparadicsom;

a zsiliprendszerek között nyugodt a víz,

kb. 0,5 km/h a Duna sebessége.

 

E-mail: kingaokt@gmail.com


Mobil: +36 70 351 43 72

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!